(+46) 08-77 333 99 kontakt@lunula.se

LUNULA

En effektiv behandlingsform med minimalt arbete, klinisk bevisad.

LUNULA

En FDA godkänd maskin för friskare naglar och fötter

LUNULA

En smärt och beröringsfri behandlingsform utan biverkningar

Friska naglar – på ett enklare sätt

 

Lunula Laser använder lågenergilaser för att behandla nagelsvamp.
Behandlingen kräver minimalt från dig, sitt i lugn och ro så sköter maskinen resten. 12 minuter per hand eller fot. Hinner du kanske läsa ett kapitel eller skriva en rad till någon du uppskattar?

Tidigare krävde laserbehandling mycket arbete av en utbildad terapeut, det tog lång tid och behandlingen var smärtsam. Lunula kräver minimalt arbete och är helt smärtfri.

Behandlingen är smärt och beröringsfri och med kortare behandlingstid får både du och kunden en bättre upplevelse.

 

  • FDA Godkänd
  • Enda i sitt slag
  • Enkel behandling
  • Smärtfri
  • Minimal behandlingstid
  • Kliniskt bevisad effekt

FÖRE OCH EFTER LUNULA

HUR FUNKAR DET?

Behandlingen med Lunula är enkel och smidig!

BEHANDLING

En behandling tar 12 minuter. Vad vill du göra under tiden? Ett kapitel i din favoritbok, skriva ett vykort eller varför inte mindfullness?

EFFEKTIV BEHANDLING

4 sessioner är vad vi rekommenderar, med ungefär en till två veckors mellanrum. Din fotterapeut sätter upp en individuell behandlingsplan. En snabb och effektiv metod som hjälper dig.

FÖTTER

Lunula är byggd för medicinsk behandling av nagelsvamp. Det unika med Lunulan är att den inte bara behandlar nageln som tidigare laserbehandling utan även området kring och under nageln. Många upplever dessutom en förbättring i själva foten, då lasern täcker ett större område och stimulerar blodcirkulationen.

Does it hurt?
No. Treatment with Lunula ’cold’ Laser is completely painless.

How effective is the treatment?

Clinical studies have shown a 97 percent improvement in the nail with 4 treatments of Lunula Laser. We see similar results in our clinics.

What is so special about this treatment?

Denna laserbehandling är ett genombrott i behandling av nagelsvamp. Lasern används externt och i många fall krävs bara en behandling. Det finns inga krav för oral eller systemisk medicinering som kan orsaka biverkningar. Det finns heller inga krav på lackning av naglarna och det finns inga rapporterade biverkningar. Och det viktigaste: Lasern är inriktad på nagelbädden och området kring och under nageln för att eliminera svamp.

Är det någon återhämtningsperiod?

Nej. Behandlingen är helt ofarlig och det finns ingen återhämtningsperiod, inga bandage, ingen smärtlindring, anestesi eller intensivvård. Du får flyga, återgå till arbetet, duscha, bada, utöva sportaktiviteter och fortsätta som vanligt direkt efter behandling.

Men det finns ju andra lasrar mot nagelsvamp?

Många kliniker använder en laser som inte är godkänd för behandling av nagelsvamp. De kanske redan har en laser på sin klinik för ett annat ändamål, eller en billigare enhet. Tyvärr har ingen forskning utförts på sådana lasrar med avseende på behandling av nagelvampinfektioner, dess effektivitet i att behandla dem och eventuella negativa effekter är okända. Användandet av röd ”varm” laser behandlar enbart nageln och är dessutom inte smärtfri samt kräver mycket arbete av terapeuten med oftast svagt resultat för patienten jämfört med Lunulan som smärtfritt behandlar hela foten. Terapeuten kan då fokusera på fotvårdsbehandling under tiden Lunulan behandlar nagelsvamp utan beröring

Jag vill veta mer

Order

Om du vill lägga en order, se maskinens pris eller göra en prisförfrågan,
gör du det här:

Kontaktformulär

Har du klinik idag och det är något annat du funderar över, kontakta oss nedan. Utbildning ingår och det finns finansieringsalternativ

2 + 4 =